Sorteig Escola Microfusa Barcelona


Sorteig de l'Escola microFusa Barcelona 2024

BASES LEGALS DEL SORTEIG
CONDICIONS GENERALS
1. L'organitzador és: microfusa Formació S.L. amb domicili en Ronda del Guinardó 65, 08024 Barcelona (Espanya) i C.I.F. B-63.197.099.

2. Els empleats de microfusa o qualsevol altra persona involucrada en l'administració, desenvolupament i execució d'aquest concurs i els seus familiars immediats, no són aptes per a ser seleccionats com a guanyadors d'aquest concurs. Els menors de 18 anys han de proporcionar el consentiment dels pares o tutors si així se'ls sol·licita.

3. No és necessari pagar cap import ni realitzar cap compra per a participar en el concurs.

4. Només s'admetrà una entrada per concursant, eliminant els duplicats.

5. Les instruccions completes per a participar en aquest concurs són les descrites en aquesta pàgina.

6. És d'obligat compliment residir a Espanya per a poder optar al premi.

7. La participació finalitza el 21 de març de 2023, a la 19:00hrs, Hora Central Europea. Després d'aquesta hora no es permetrà cap altra participació.

8. Per a participar és obligatori emplenar el formulari i acudir a les jornades de portes obertes programats el dia 19 al 21 de març 2024 en el nostre centre de Barcelona en la Ronda Guinardo 65. No s'acceptarà cap responsabilitat per entrades no rebudes per qualsevol motiu.

9. microfusa es reserva el dret de cancel·lar, modificar o substituir el concurs (inclosos els premis) en qualsevol moment si no és possible dur a terme aquest concurs tal com s'ha especificat ja sigui per catàstrofe, guerra o disturbis militars, o qualsevol altre motiu que fuita al control de microfusa. Qualsevol canvi en el concurs serà notificat als participants per microfusa al més aviat possible. El 1r premi és un Controladora Arturia minilab MKII, el 2do premi uns Auriculars AUSTRIAN ÀUDIO HI-X25BT i el 3er premi 4 places per al nostre curs d'estiu d'introducció al DJ i producció.

10. No s'oferirà diners a canvi dels premis oferts. Els premis no són transferibles i estan subjectes a disponibilitat, així mateix ens reservem el dret de substituir qualsevol premi de valor equivalent sense previ avís. Els guanyadors/as seran triats pel programari extern https://www.sortea2.com entre totes les entrades rebudes, i verificat pel personal de comunicació de microfusa.

11.Es contactarà als guanyadors per correu electrònic el dia 22 de març 2023. Si el guanyador no pot ser localitzat o no reclama el premi en 14 dies posteriors a la seva notificació, ens reservem el dret de buscar a un altre guanyador.

12. microfusa notificarà a cadascun de els/as guanyadors/as, com i quan el premi pot ser recollit. En cas d'haver de ser enviat el premi, el guanyador/a se farà càrrec de les despeses de transport.

13. La decisió de microfusa respecte a tots els assumptes relacionats amb el concurs seran definitives i no entrarà en argumentacions.

14. El concurs i els seus termes i condicions seran regides per la llei espanyola i qualsevol disputa serà arbitrada per l'exclusiva jurisdicció de les corts espanyoles (jutjats de Barcelona).

15. El guanyador accepta cedir el seu nom per al seu possible ús publicitari relacionat amb el concurs, i podrà ser nomenat en xarxes socials o pàgines web dels organitzadors. La utilització de les dades personals rebudes per l'organitzador en el transcurs del sorteig està subjecta a la política de privacitat segons la política de privacitat.

16. Participar en aquest concurs confirma l'acceptació d'aquests termes i condicions.

Microfusa Formación S.L. Todos los derechos reservados.